RUST EN VERMAAK

Welkom bij Bungalowpark
L’ Air pur!

Ontdek hier de perfecte recreatiewoning voor jouw ontspanning en plezier.

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke herinneringen en het genieten van een rustige omgeving. Je kunt het hele jaar gebruik maken van de voorzieningen. Denk daarbij aan het heerlijk verwarmde zwembad met ligbedden, de dierenweide, midgetgolfen, jeu de boules, bibliotheek en het voedselbos e.d. De woningen op het park bieden de perfecte balans tussen rust en vermaak.

WONINGEN TE KOOP

Actuele aanbod

Bekijk het actuele aanbod van de woningen via de onderstaande link van de makelaars. Neem vandaag nog contact met de makelaar op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Het ongevraagd rondlopen op het park om het aanbod te bekijken wordt namelijk niet geapprecieerd. Het park heeft geen bemiddelde rol in de verkoop van de woningen!

De woningen die te koop worden aangeboden op bungalowpark L’ Air pur zijn uitsluitend bedoeld voor recreatiedoeleinden en voor eigen gebruik. Verhuur van de woning is niet toegestaan!!

Het bungalowpark geeft ontspanning
voor het hele gezin

Thuiz Makelaardij heeft regelmatig mooie recreatiebungalows in de verkoop.  Voor meer informatie of u wilt uw woning verkopen, neem dan contact op via info@thuiz-makelaardij.nl of bel 0161 493658. THUIZ is al jaren THUIS op bungalowpark L’air Pur en is dan ook goed op de hoogte van de regels en mogelijkheden van het park.