FOTOGALLERIJ
Een impressie

Neem een kijkje op bungalowpark L’Air Pur

HOE EN WAT
Praktische informatie

Parkplattegrond

Bungalowpark L ’Air Pur is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau/Hertog. Het park wordt zeer goed onderhouden en stelt haar leden in de gelegenheid het gehele jaar door gebruik te maken van de voorzieningen. Het bungalowpark geeft ontspanning voor het hele gezin.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Of download de pdf-versie

Calamiteiten

Bij NOOD BEL ALTIJD 112 en het PARK NOODNUMMER 06-83 900 954. Zorg dat je altijd de calamiteitenfolder in huis hebt. Je kunt deze bij de receptie verkrijgen mocht je deze niet meer in je bezit hebben. Lees via onderstaande button verder over onze Calamiteiten en Noodprocedures.
MEER INFORMATIE
Accomodaties & Faciliteiten

Bij Bungalowpark L’ Air Pur zijn we er trots op een breed scala aan accommodaties en faciliteiten te bieden om aan al uw wensen te voldoen. Onze faciliteiten zijn ontworpen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier is een overzicht van enkele van de voorzieningen die wij bieden op ons park.

ACTUEEL AANBOD
Woningen te koop
Bekijk het actuele aanbod van woningen via de onderstaande link.
DUURZAAM
Voedselbos

Ons voedselbos staat alweer enkele maanden, toch zal het nog even duren voordat wij de vruchten ervan kunnen plukken. Het geavanceerde irrigatiesysteem houdt de jonge aanplant vochtig, zodat de plantjes goed gedijen. Helaas zijn de irrigratieslangen kwetsbaar en bij maaien van het talud met de bosmaaier is het oppassen. Probleem vormen wel de vele uitlopers van de Acaciabomen, die worden nu stelselmatig door onze vrijwilligers en de firma Martens goed bijgehouden. Uiteindelijk zal de Acacia het opgeven, maar dat is een kwestie van tijd.

Wel even meegeven dat het Voedselbos geen hondenuitlaatplaats is. U bent van harte welkom om hier doorheen te lopen met de hond aan de lijn. Mocht uw hond daar toch zijn behoefte doen dan dit op te ruimen en thuis weg te gooien.

Dit is voor u een kleine moeite en ook respect voor de vrijwilligers die daar alle energie insteken om dit tot een mooie plek van het park te maken.