Wat te doen
bij calamiteiten

Park noodnummer
06-839 005 94
Bekijk ook onze calamiteiten folder of haal deze op bij de receptie.
Bij nood
bel 112

Zorg dat je altijd de calamiteitenfolder in huis hebt. Je kunt deze bij de receptie verkrijgen mocht deze niet meer in je bezit zijn.

Calamiteiten en Noodprocedures

Bij bungalowpark L’ Air Pur staat de veiligheid van onze bewoners altijd op de eerste plaats. We begrijpen dat het van vitaal belang is om voorbereid te zijn op onverwachte gebeurtenissen en om snel en effectief te handelen in geval van calamiteiten.

Onze Toewijding aan Veiligheid

Wij hebben strikte veiligheidsprotocollen en -procedures, zodat iedereen die betrokken is bij het calamiteitenplan van bungalowpark L’ Air Pur weet hoe te handelen in geval van noodsituaties, zoals brand, natuurrampen, medische noodgevallen en andere onvoorziene omstandigheden.

Onze Veiligheidsteams

Wij hebben getrainde veiligheidsteams en vrijwilligers die in geval van een noodsituatie snel en effectief kunnen reageren. Volg altijd hun aanwijzingen op en blijf rustig. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Blijf op de Hoogte

Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van eventuele noodsituaties of belangrijke aankondigingen, raden wij je aan om je aan te melden op de buurtpreventie Whats App voor meldingen en waarschuwingen.

Als je vragen hebt over onze calamiteitenprocedures of als je aanvullende informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Om bereikbaar te zijn en tijdig op de hoogte gebracht te worden van een calamiteit is het van groot belang voor je eigen veiligheid je contactgegevens door te geven aan de ledenadministratie op de receptie.