Bij buurtpreventie geloven we sterk in de kracht van de gemeenschap en de samenwerking. Ons doel is om ons park veiliger te maken door gezamenlijke inspanningen en alertheid.

Wat is Buurtpreventie?
Buurtpreventie is een proactieve benadering van veiligheid in onze buurt. Het gaat om het samenwerken met buren, lokale autoriteiten en instanties om criminaliteit te voorkomen, verdachte activiteiten te signaleren en de algehele veiligheid te verbeteren. Ook kijken de vrijwilligers van de buurtpreventie of de regels worden nageleefd, zoals dat een caravan/camper niet langer dan 3 dagen bij het huis staat, illegaal bomen worden gekapt, e.d.

Onze missie
Onze missie is om een hechtere gemeenschap te creëren waarin we op elkaar letten. Samen streven we naar de volgende doelstellingen.

Hoe werkt het
Bij buurtpreventie draait alles om betrokkenheid. We moedigen bewoners aan om actief deel te nemen, verdachte activiteiten te melden. We patrouilleren elke dag met meerdere vrijwilligers.

Wordt lid van ons team!
Als je wilt bijdragen aan een veiliger park en deel wilt uitmaken van ons buurtpreventieteam, Klik dan op de onderstaande button. Samen kunnen wij een positief verschil maken op ons park.

WhatsApp Buurtpreventie
Wil je je aanmelden voor de Buurtpreventie WhatsApp groep, klik dan op de onderstaande button.