Even voorstellen

Bij bungalowpark L’Air Pur zijn we trots op het toegewijde team dat onze visie en missie elke dag tot leven brengt. Ons bestuur bestaat uit gepassioneerde individuen die zich inzetten voor het succes en de groei van onze organisatie. Hier is een korte introductie van de leden van ons bestuur:

Edwin Mariouw Smit

Voorzitter

Edwin is onze visionaire leider, die toezicht houdt op de algehele strategie en richting van de organisatie. Met een schat aan ervaring in milieu en infra, brengt Edwin expertise en inspiratie naar ons team.

Peter Schut

Techniek

Zijn verantwoordelijkheid is alles wat te maken heeft met techniek op het park, wat cruciaal is voor onze dagelijkse werking.


Edo Westra

Penningmeester

Edo houdt toezicht op onze financiele strategie en zorgt ervoor dat onze middelen verstandig worden beheerd. Door alle ervaring is het financiele beheer is in goede handen bij Edo.

Christiane van Casteren

Secretaris

Als secretaris is Christiane verantwoordelijk voor het documenteren van onze vergaderingen en besluiten. Zij zorgt voor transparantie en nauwkeurigheid in onze administratieve processen.

Deborah Buijs

Office manager

Bij bungelawpark L’Air Pur draait alles om efficiente en soepele bedrijfsvoering, en dat is waar onze Officemanager een sleutelrol speelt. Laten we je voorstellen aan onze toegewijde Officemanager Deborah Buijs.