50 jaar L’air Pur

Op deze pagina alle informatie over de festiviteiten op zaterdag 14 augustus 2021 betreft het 50 jarig bestaan van ons park.

Vijftig jaar L’Air Pur

Zaterdag 14 augustus 2021 was het feest!

 En wat voor een  feest……
Het was een geweldige feestdag op zaterdag 14 augustus. Een zonnige dag met gedurende de hele dag veel activiteiten voor jong en oud.
Kinderen die al vroeg over ons park al of niet met broer, zus en ouder in het rond keken en alle tuinen afspeurden om een zin compleet te maken met de verzamelde letters.
En daarna op het luchtkussen heerlijk springen tot je er dorst van kreeg en een heerlijk glas ranja kon halen.

Er was een rondrit in de paardentram (zonder paarden, maar wel veel paardekrachten!) voor de oudste bewoners van ons park tezamen met wethouder van Tilborg en bestuursleden over het park. De paardentram heeft daarna nog enkele rondjes gereden met bewoners en genodigden.

Uiteraard een plechtige opening door (ondertussen ex-voorzitster) Corrie van Erven met het heffen van een heerlijk glas bubbels en het uitspreken van een toast op het voortbestaan van ons bungalowpark met alle bewoners en genodigden.

Wethouder Van Tilborg had een mooi woordje voorbereid over 50 jaar L’air Pur. Hij was zeker enthousiast over ons prachtige park, met alle voorzieningen, maar kon helaas niets uit een grote hoed toveren over dubbelbestemming.

Na een optreden van ons eigen mannenkoor “Blairpur” konden de kelen worden gesmeerd van de zangers en het aanwezige publiek in de grote circus feesttent en kon men  buiten op het grasveld met eigen ogen zien hoe een politiehond getraind wordt en wat voor vaardigheden deze honden al onder de vacht hebben.

Ondertussen was de plaatselijke slager ERNSTig met de dames en heren vrijwilligers van onze recreatiecommisie bezig om de barbeques op te stoken en konden de bewoners die zich hadden ingeschreven vanaf vijf uur gaan genieten van een heerlijke maaltijd aan de tafels en stoelen die onze buurman van Royal ter beschikking had gesteld.

En een feest is geen feest zonder een gezellige muziekavond. Een geweldig zangduo heeft gedurende de avond met een wisselend repertoire de voetjes op de dansvloer weten te krijgen, een polonaise bewerkstelligd en zelfs een danseres een tentpaal in gekregen.

Namens het bestuur en alle aanwezigen zijn rond middernacht de zeer vele vrijwilligers die deze dag georganiseerd hebben met een zeer luid applaus bedankt
voor hun inzet op deze feestdag en is het feest afgesloten.
Ze kunnen terug zien op een geweldige prestatie!